Kleuren Profielen Accessoires
CASTELLATION GEVEL BEKLEDING

Castellation gevel bekleding

UltraShield® gevelbekleding is de ultieme oplossing voor buiten muren, door de combinatie van duurzaamheid en levensduur van de ommantelde hout- kunststof composiet en het unieke ontwerp. De Ultrashield® beschermlaag geeft de gevelbekleding een hoge vlek- en UV-bestendigheid en maakt het product duurzaam en zeer onderhoudsarm.

De universele gevelbekledingsclip houdt de Castellation planken perfect op hun plaats. De clip verbindt niet alleen de planken duurzaam aan de onderconstructie, maar het zorgt ook voor luchtcirculatie tussen de bekleding en balken. Daardoor blijft de binnenkant droog en isoleert het water van buitenaf. De clip geeft de planken de mogelijkheid om uit te zetten en te krimpen en tegelijkertijd met een toevoeging van een schroef kan deze worden gebruikt als een borgclip om de richting van de uitzetting en krimp te regelen.

Het Castellation gevelbekledingsysteem biedt de mogelijkheid voor een luchtcirculatie tussen de bekleding en balken, het houdt de binnenkant droog en isoleert het water van buitenaf.

ER IS NIETS VERGELIJKBAAR ALS DIT
 Eind profiel  (UH50)
Het eindprofiel wordt gebruikt om buitenhoeken of vensters af te werken.
 Buitenhoek profiel  (UH51)
Het buiten-hoek proifiel wordt gebruikt als er twee planken samenkomen om een buitenhoek te maken.
 

UltraShield® combineert de bewezen sterkte van polyethyleen plastic en houtvezels met hoge dichtheid met een buitenlaag van polymeer.

NewTechWood heeft een gepatenteerd proces met de naam Naturale ontwikkeld op haar UltraShield® deklaag die de plank visueel matter doet lijken en de plank een realistische vezelachtige textuur geeft.

PRACHTIG. DUURZAAM.

Bouw verbazingwekkende gevelbekledingsprojecten die bestand zijn tegen elk klimaat.

KRIJG INSPIRATIE

 

KIES UW STIJL

Bij NewTechWood weten we dat elke klant zijn eigen individuele stijl heeft en we illustreren dat door het grootste assortiment kleuren in de branche te bieden waaruit men kan kiezen.

 

ULTIEME BUITEN OPLOSSING

PROFILES

UH46
Castellation Board
4.8 x 1.0 in (121.5 x 25 mm)

UH61
Castellation Board
7.7 x 1.0 in (196.5 x 25 mm)
 
 
ACCESSOIRES
AW08
Matriaal: Aluminium
Afmeting: 20 x15 x 28 mm