Frequently
Asked Questions

1. IS ULTRASHIELD WERKELIJK WEINIG ONDERHOUD EN VERFVRIJ?


Ja! De kleurentechnologie van UltraShield dekt de platen af met een zeer kleurvaste en vlek- en krasbestendige laag. Bovendien is de deklaag waterdicht, zodat er geen arbeid noodzakelijk is zoals met gewoon hout wel het geval is. Gewoon vegen en schoonmaken is nog wel nodig om gruis en vuil te verwijderen. Weather, Water and Wood: Composite Wins

2. HOE STERK IS ULTRASHIELD?


UltraShield is gemaakt met de bouwnormen in het achterhoofd. We hebben de plank getest aan de hand van AS/NZ, ASTM en Europese standaards en hebben ze allemaal doorstaan. De reden is omdat laboratoriumtests nooit het echte leven nabootsen, we er alles aan hebben gedaan om ervoor te zorgen dat u die gemoedsrust heef.
Why Builders Choose NewTechWood

3. ZAL DE KLEUR VERBLEKEN VANWEGE BLOOTSTELLING AAN DE ZON?


Onze superieure technologie geeft onze planken een grote weerstand tegen de zon. We hebben honderden uren met direct UV getest op onze planken met minimale veranderingen.
NewTechWood Composite: Engineered for Excellence

4. WELKE AFSTAND TUSSEN DRAAGBALKEN IS NODIG BIJ HET GEBRUIK VAN ULTRASHIELD?


UltraShield heeft voldoende werkelijke draagcapaciteit om 16” vanuit het midden te overbruggen tussen draagbalken, bij gebruik van diagonalen raden we een tussenafstand van 12" aan
NewTechWood Installation Guide

5. GAAT HET ULTRASHIELD VOOR ALTIJD MEE?


Niet voor altijd, maar zo voelt het wel! UltraShield gebruikt alleen de beste materialen voor composietplanken. Jaren van onderzoek zijn besteed om ervoor te zorgen dat de juiste mix aan componenten in UltraShield terecht zijn gekomen. UltraShield biedt een Beperkte Arbeidsgarantie van 2 Jaar en een Beperkte Garantie van 25 Jaar op het product zelf. UltraShield zal zeker de tand des tijds doorstaan.
Protect Your Composite Decks: Tips for Keeping Your Deck Looking New Throughout the Year

6. IS ULTRASHIELD DUURDER DAN HOUT?


Op korte termijn wel, maar als u het onderhoud meerekent dat u elk jaar aan hout moet doen, gaan die kosten echt meetellen. In korte tijd kunt u alle tijd en geld opmerken die u zou hebben bespaard door UltraShield te gebruiken.
Wood-Hued Decking Composite: Calculate Total Cost of Ownership (TCO)

7. WERKT ULTRASHIELD NET ALS HOUT?


Op korte termijn wel, maar als u het onderhoud meerekent dat u elk jaar aan hout moet doen, gaan die kosten echt meetellen. In korte tijd kunt u alle tijd en geld opmerken die u zou hebben bespaard door UltraShield te gebruiken.Capped Composite Decking from NewTechWood: Why You Need It

8. IS ULTRASHIELD ONGEVOELIG VOOR SCHIMMEL?


Yes! UltraShield decking has mold inhibitors that prevent mold from growing on the inside of the board. Surface mold can still happen, however, it will never penetrate the board itself. Ja! UltraShield terrasplanken beschikken over schimmelremmers die schimmelvorming aan de binnenkant van de plank voorkomen. Aan het oppervlakte kan nog steeds schimmel voorkomen, maar het zal nooit de plank zelf binnendringen.
Deck Safety: It’s More Than the Surface

9. HOE KAN WARMTE ULTRASHIELD BEÏNVLOEDEN?


De warmte-isolatie van UltraShield is beter dan die van houten terrasplanken. Consumenten zouden het product blootvoets moeten uittesten om de geschiktheid te garanderen.
ULTRASHIELD TESTS

10. KAN ULTRASHIELD VERBORGEN BEVESTIGINGEN GEBRUIKEN?


Ja! UltraShield terrasplanken bestaan uit planken met groeven die het "Verborgen Bevestigingssysteem" accepteren.
PROFILES

11. WORDT ULTRASHIELD GELEVERD MET GARANTIE?


Ja! Er is een Beperkte Residentiële Garantie van 25 Jaar, een Beperkte Commerciële Garantie van 10 Jaar, een Beperkte Vlekkengarantie van 25 Jaar en een Beperkte Arbeidsgarantie van 2 Jaar. Controleer de garantie om te zien of de Beperkte Arbeidsgarantie van 2 Jaar ook op uw land van toepassing is. NEWTECHWOOD PRODUCT WARRANTY