GROEN DENKEN

 

 

NewTechWood heeft gereageerd op de groeiende bezorgdheid van het publiek voor ecologische duurzaamheid, door consumenten te voorzien van innovatieve bouwmaterialen uit een duurzaam proces. De basis van NewTechWood is opgebouwd uit de volgende groene principes en waarden:

 

        Producten worden gemaakt van 95% hergebruikte materialen, waaronder plastic flessen en herwonnen houtvezels
         Jaarlijkse audits door derden om te voldoen aan voorschriften en regelgeving op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid
        Het verkleinen van onze ecologische voetafdruk door afvalreductie, energiebesparing en het gebruik van een optimaal proces

We waren al "Groen" voordat "Groen" in de mode kwam. Ons moederbedrijf hergebruikt al bijna 30 jaar plastic materialen. Elke maand voorkomen we dat meer dan 12.000.000 pond (5.500.00 kilo) plastic voor altijd op onze stortplaatsen begraven wordt. Omdat we het hele herwinningsproces beheersen, inclusief het correct wassen, sorteren en screenen op onzuiverheden, weten we precies welk materiaal er in onze producten terechtkomt. Deze totale verticale integratie van ons productieproces geeft ons volledige controle, voor een consistente kwaliteit en kleur. Het stelt ons ook in staat onze materiaalkosten te beheren voor een stabiele prijsstelling en betrouwbare beschikbaarheid van producten.

 

UltraShield® biedt een beperkte garantie van 25 jaar, die de eerste garantie in de industrie omvat die inclusief arbeidskosten is.